torstai 14. helmikuuta 2013

 
 
 
 
 
Ystävyys on aitoa kohtaamista
mukana ilo
jakaminen
 

 
Ystävyys on helppoutta olla minä
kiinnostua sinusta
ja kulkemista keveämmin askelin
-P-


 
- Aloitin lapsille lukemaan Fedja-setä, kissa ja koira. Pidin sitä jotenkin ärsyttävänä kirjana nimen perusteella, mutta se onkin hauska.
- Tyttö teki koulussa lupauksen "paastota", ja olla karkitta pääsiäiseen. Hienosti selvisi abikarkeittakin. Meillä aikamoinen saalis, oltiin Helsingissä katosomassa abihulinaa, lentäviä karkkeja, äänitorvia ja kymmenittäin kuorma-autoja.
- Pienin kipeänä. Yskiminen vaikuttaa kurkunpäätulehdukselta. Nukuin täysissä pukeissa valmiina toimiin, jos hengitys muuttuu huonoksi. Huolessa, joka viiltää syvälle, pakotan itseni rauhalliseksi, sillä se keino auttaa tekemään voitavan ja tyytymään siihen.
 
" Lukeminen on yksi arjen iloista. Anna tunnelman viedä ja tarinan kantaa erityisesti silloin kun perhe kaipaa yhteistä aikaa."

3 kommenttia:

 1. Meillä on luettu Fedja-setä kirjoja useaan otteeseen. Aina yhtä hassunhauskoja! :)

  Paranemisia pienelle! Meilläkin sairastellaan...

  VastaaPoista
 2. Paranemisia!

  Minä istuin eilisen illan tk.ssa pieni huutava vauva kainalossa ja tunsin itseni niin avuttomaksi.
  Onneksi vain korvatulehdus!

  VastaaPoista
 3. Ystävänpäivätervehdys tänäänkin! :)

  Meillä lapset on kuunnellu äänikirjoina noita satuja, mitä sä luet lapsille (Mio, poikani Mio, oli vähän pelottava, Fedja-setä, monet pepit ym.ym). Viimeisempänä kuunneltiin ylläksen matkalla Nils Holgerssonin ihmeellinen matka, ja minusta se oli tosi hyvä, en muista sitä lapsuudesta, enkä tiennyt että olikin niin hyvä.

  VastaaPoista