maanantai 16. syyskuuta 2013

 
 


 
Tyttöjen huoneessa yksi seinä on tapetilla, muut valkoisia. Yhdelle seinälle tulee tapetti/maali/tarrapuu, jossa se toteutuspuoli vaan vielä uupuu. Kaapissa PetShop leikit meneillään.
Kirppistavaroiden hinnoittelua. Ei mikään muu saa niin innostumaan kaappien siivouksesta.
 


 
vihreä lasikulho kirppikseltä. muistuttaa Kaj Franckin vanhaa tuotantoa, mutta liekö sellainen. Ja toinen kulho saa lähteä.

 
nyt on lukuvalot makkarissa.

3 kommenttia:

 1. kiva koti! eikä keittiön väliaikainen pöytä ole edes paha.. jopa voisi olla pitempiaikaisempikin! tyttöjen huone on ihana!!!!!

  VastaaPoista
 2. ihana tyttöjen huone,pet shopit taitaa olla suosiossa:)

  VastaaPoista
 3. Vähän huono tuo kuva tunnistamiseen, valitettavasti! Voit kuitenkin Googlella etsiä hakusanoilla Kaj Franck vihreä luna ja vertailla sitä omaasi.
  Luna-kulhojen muoto on suoraviivaista, ihan tavallinen konstailematon kulho kuten Franckin tyylille on ominaista - ainoastaan reunassa tuo paksunnos.
  Löysin mielestänia selkeän kuvan, jossa nimenomaan tuo muoto tulee esille mutta kulhi on ruskea. Vihreästä väristä ei ole tietääkseni kuin tuo sävy joka blogissanikin on. Toivottavasti palaset loksahtelee kohdilleen ja pystyin edes vähän auttamaan! Tässä kuva http://www.huuto.net/kohteet/nuutajarvi-kaj-franck-luna-kulho-ruskea-20-cm/281004048 :)

  VastaaPoista