lauantai 14. joulukuuta 2013

 
 


 
On onni suloiset lapset ja heidät leikeissään. On  onni ollut saada pitää sähköt päällä ja lämpö tuvassa, ulkona ollessamme toisena päivänä oli vaarallisen liukasta. Mennessämme kaverille kahlasimme melkein ojassa pois vetiseltä luistinradalta ja toisena päivänä piti lapsia varoitella koulumatkalle, ettei saa mennä metsäreittejä, teillä oksia, risuja, käpyjä, kaatuneita puita. Nauroimme tuulenpyörteessä oleville lehdille, ne leikkivät piirileikkejä.
 
Tilasin sittenkin valokuvakalenterin isälle ja äitille. Sekä muutaman joulukortin kuvalla. Lähetyksen pitäisi saapua 14 päivän päästä tilauksesta, eli se taitaa olla silloin 24. joulukuuta. Ettäkö oikein joululahja.
 
Ikkunassa joulutähti, pakasteessa jouluruokia, bataatti, lanttu-ja porkkanalaatikot, perunalaatikko on imeltymässä. Yritin perheelle ehdottaa, että vähennetään laatikoita, tehdään vaan ne parhaimmat. Mutta kun yksi tykkää toisesta, ja yhden herkkua on toinen ja kun yksi sanoo, että miksei edes kerran vuodessa saa.... No tehdään. Joulu ei tule sydämeen täyttämällä vatsaa, ei ostamalla, tekemällä tai koristelemalla.....

3 kommenttia:

 1. On kyllä vaihtelevat säät: yhtenä kolasin yli viis senttiä lunta ja seuraavana päivänä kaikki oli sulanu ja piha aivan jäätiköllä.
  Tultiin juuri joulujuhlasta, nyt voikin alkaa laittaa omaa joulua, kuusi ehkä jo piakoin tuodaan tupaan.
  Uusimatto?

  VastaaPoista
 2. matto on ikean tuliainen, onneksi tuli ostettua tuo suurempi koko. On ensimmäinen kaupan matto tähän tupaan, poikien huoneeseen ostin pallokuvimaton kans.
  meille ei oikeaa kuusta voi tuoda, havujen muodossa kyllä juuri ja juuri sietää kuusen tuoksua. Kosketinkin sitä oksaa, niin käsi meni punaiseksi ja kutisi pitkään.
  P

  VastaaPoista
 3. <3 meillä muovikuusi allergian vuoksi,1 lapsista menee tukkoon aidosta kuusesta:(

  VastaaPoista