perjantai 18. tammikuuta 2013Wii pelitkin on ihan kivoja mutta niin paljon enemmän on ulkona leikkineen lapsen punaiset posket.

Tähtiä täynnä on maa,
kuurassa koivu ja kuusi,
aamu on raikas ja uusi,
kitehet kimaltaa.

Ilman siintävä vyö
huurteisen metsän yllä,
hellällä hymyilyllä
aurinko leikkiä lyö.

-Immi Hellen -

4 kommenttia:

 1. Hei! Jostain eksyin blogiisi. Sinulla on kaunis blogi, mutta välillä niin haikeakin. Kuvissasi on lasten kuvia, mutta montako lasta sinulla on?

  VastaaPoista
 2. Meillä on poikia saanut patistaa ja patistaa ulos ja silti tahtovat nuokkua sisällä. Kyllä on mukava katsoa lapsia silloin kun tulevat punaposkisina sisälle.

  VastaaPoista
 3. Lapset menevät ulos mielellään, jo pelkkä lumi vetää pienempiä ja isompia sitten hiihto tai luistelu.

  Kiitos. Olen halunnutkin aloittaa blogin pitämisen jotta voin vahvistaa ja tuplata elämän onnea ja rikkautta. Samalla kun elämässä on "kipua" ja surua samalla, sellaista mitä en halua kuitenkaan tässä blogissa kertoa, mutta jonkin verran se kuitenkin voi välittyä tässä.
  Blogini positiiviset sävyt eivät ole mitään kiillotettua pintaa tai kaunistelua meidän elämästä, mutta ne eivät ole kokonaisuus.
  Meillä on aarteita viisi. :)

  VastaaPoista
 4. Olipa kiva kun vastasit. Elämä tosiaan on valoja ja varjoja. Jos sopii niin haluaisin seurata blogiasi, tässä on jotakin kiehtovaa. Toivon perheellesi hyviä talvipäiviä ja lumiriemuja!
  -H-

  VastaaPoista